مشخص شده است که چای میوه ای حاوی موادی است که با کاهش خطر بیماری قلبی، سرطان و سایر مشکلات سلامتی مرتبط با مردان مرتبط است.
اما اگر صرفاً چای دوست ندارید، دلتان را بپذیرید: نوشیدن چای ماسالا ساشه ای به تنهایی هرگز به قویترین تقویتکننده سلامتی که میشناسیم یعنی یک سبک زندگی سالم نزدیک نمیشود.
قهوه ممکن است سلامتی مشابهی را ایجاد کند (به «یک جرعه سالم برای معتادان جاوا نیز مراجعه کنید»).
چی سان، استادیار دانشگاه می گوید: «مصرف چای، به ویژه چای سبز، ممکن است گلوله جادویی نباشد، اما می توان آن را در یک رژیم غذایی سالم با غلات کامل، ماهی، میوه ها و سبزیجات، و گوشت قرمز و فرآوری شده کمتر گنجاند گروه تغذیه، دانشکده بهداشت عمومی هاروارد.
در فنجان شما چیست؟
چای سیاه حاوی مواد خاصی است که با سلامتی بهتر مرتبط هستند بازیگران اصلی مواد شیمیایی به نام پلی فنول ها، به ویژه کاتچین ها و اپی کاتچین ها هستند سان می گوید: «اینها در چای، به ویژه چای سبز غنی شده اند.
فرآیند تخمیر مورد استفاده برای تهیه چای سبز سطح پلی فنول ها را افزایش می دهد چای ایرانی لاهیجان، چای سیاه و قرمز نیز دارای آنها هستند، اما در مقادیر و انواع کمتری که به شدت با بهبود سلامتی مرتبط نیستند.
پلی فنول ها چه می کنند؟ برای یک چیز، آنها آنتی اکسیدان هستند آنتی اکسیدان ها به مواد شیمیایی به نام اکسیدان می چسبند و آنها را خنثی می کنند که سلول ها در حین انجام کار عادی خود آن را می سازند.
سطوح بالا از اکسیدان ها می تواند باعث آسیب شود – به عنوان مثال، با حمله به دیواره شریان ها و کمک به بیماری های قلبی عروقی.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.