جیل نوتینی، معاون رئیسجمهور و سخنگوی صنعت انجمن تولیدکنندگان لوازم آشپزخانه عروس میگوید: «از زمان شروع همهگیری، تقریباً همه لوازم آشپزخانه برای تغذیه و سلامت خانوادهها متکی بودهاند.
وقتی به روشهای متعددی که کووید-19 بر خانهها و زندگی ما تأثیر گذاشته است نگاه میکنیم، باید آشپزی و تغذیه را نیز در نظر بگیریم.
نوتینی می بیند که این روند پس از غلبه بر کووید به خوبی دوام می آورد تحقیقات مصرفکننده AHAM روی بیش از 4000 خانوار آمریکایی نشان داد که تهیه غذا در خانه بیشترین فعالیتی است که پس از همهگیری ادامه خواهد داشت.
او گزارش می دهد که بیش از سه نفر از هر 10 پاسخ دهندبگان از زمان اولین خاموشی در سال گذشته، لوازم کوچک خریداری کرده اند.
در آن زمان، بسیاری از متخصصان و والدین پرمشغله که به شدت به رستورانها برای کمک به تهیه نوشیدنیها و وعدههای غذایی متکی بودند، مجبور بودند راهحلهای خانگی پیدا کنند.
از جمله ابزارهایی مانند قهوه ساز، سرخ کن های هوا، آهسته پز، اجاق های توستر، مخلوط کن ها و زودپزها برای تهیه اقلام مورد علاقه خود در خانه بودند.
پاسخ دهندگان در نظرسنجی به گروه تجاری گفتند که آنها غذاهای سالم تری می پزند، مواد جدید را بررسی می کنند و دستور العمل های جدیدی را امتحان می کنند.
این بیماری همه گیر همچنین بزرگسالان را آگاه کرد که چاقی می تواند بر حساسیت آنها به این چالش جدی جدید سلامتی تأثیر بگذارد، بنابراین تهیه یک وعده غذایی سالم بیش از آنکه ایده آل باشد یک امر ضروری بود.
یکی از چالش هایی که صاحبان خانه و حرفه ای ها در یک سال و نیم گذشته با آن مواجه بوده اند، کمبود لوازم آشپزخانه با اندازه کامل بوده است.
این هنوز یک شکایت دائمی در بین طراحان در گروه های صنعت رسانه های اجتماعی است دلایل متعددی برای این مشکلات در دسترس بودن وجود دارد، اما یک نتیجه خالص برای صاحبان خانههایی که نیاز به جایگزینی یخچالها، لوازم آشپزخانه و سایر لوازم اصلی که در طول همهگیری خراب شدهاند، مشکل بوده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.