هنگامی که این زیتون پرورده فله خوشمزه را به خانه می آورید، باید مطمئن شوید که آنها را به درستی نگهداری می کنید تا تازگی و طعم آنها حفظ شود.
زیتون های باز نشده را می توان تا 2 سال در دمای اتاق نگهداری کرد. زیتون های باز شده (از جمله زیتون های زیتون) باید در مایع خود در یک ظرف غیر فلزی در یخچال نگهداری شوند و پس از باز شدن 1 تا 2 ماه ماندگاری دارند.
حتی اگر لزوما این میوه های کوچک را دوست ندارید، باید بپذیرید که زیتون یکی از متنوع ترین میوه های هسته دار موجود است. آنها با طعمی متفاوت از شیرین و شور گرفته تا ترش و تلخ برای طیف وسیعی از کاربردهای آشپزی مناسب هستند. آنها را می توان به شکل تاپناد آسیاب کرد، در سس ها، خورش ها، چاشنی ها و سالادها قرار داد، تازه مصرف کرد یا در مارتینی استفاده کرد.
رایج ترین انواع زیتون چیست؟ رایج ترین گونه های زیتون که در سوپرمارکت ها و فروشگاه های تخصصی یافت می شوند، به طور کلی بر اساس درجه رسیده بودن به زیتون سبز یا زیتون اسپانیایی و زیتون سیاه طبقه بندی می شوند.
زیتون های سبز: اینها در اوایل فصل برداشت (سپتامبر-اکتبر) از درختان نارس جمع آوری می شوند و طعم تلخی دارند و معمولاً در آب، روغن، لیمو یا آب نمک درمان می شوند. در اینجا چند نوع محبوب آورده شده است.
زیتون کاستلوترانو: این یکی از رایج ترین گونه های زیتون ایتالیایی است که با رنگ سبز روشن، بافت ترد، گوشتی و طعم ملایم شور و شیرین آن متمایز می شود. این گونه که معمولاً به عنوان میان وعده زیتون استفاده می شود، در Valle del Belice، دره رودخانه ای در جنوب غربی سیسیل تولید می شود.
زیتون سرگنولا: این یک نوع چاق و بزرگ است که معمولاً به رنگ سبز سرو می شود اما ممکن است سیاه یا قرمز درمان شود (سبز سفت تر از سیاه یا قرمز است). سرنینولا که به خاطر طعم ملایم و بافت ترد و کره ای خود شناخته شده است، نام خود را از شهر Cerignola در استان آپولیا ایتالیا گرفته است.
مورد استفاده برای: سرو با مارتینی و باردولینو. روی تخته پنیر با پارمزان، نان خرد شده و سالامی استفاده می شود. پر کردن با پنیر، آنچوی، کیپر و سیر
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.