چاشنی موجود در قابلمه چدنی نالینو در واقع به طرز قابل توجهی انعطاف پذیر است این نه تنها مانند نوار به سطح چسبیده است، بلکه از نظر شیمیایی به فلز متصل است.
با یک کفگیر فلزی آن را خراش دهید و مگر اینکه واقعا سطح فلز را بیرون بیاورید باید بتوانید بدون مشکل به پخت و پز در آن ادامه دهید.
بنابراین گهگاه در حین پخت و پز، تکه هایی از مواد سیاه را می بینید که از تابه خارج می شوند؟ ممکن است چاشنی باشد اما بعید است.
برای اینکه ادویه تابه چدنی من پوسته پوسته شود مجبور شدم قبل از اینکه پوسته پوسته شدن را ببینم، آن را به مدت یک ماه بدون چاشنی مجدد در فر نگهداری کنم.
به احتمال زیاد آن تکههای مواد سیاه احتمالاً تکههای کربنی شده از مواد غذایی هستند که به سطح ماهیتابه چسبیدهاند، زیرا دفعه قبل که پختهاید از پاک کردن آنها با صابون خودداری کردهاید.
فلز فلز است، چدن چدن است، چیزهای جدید هیچ تفاوتی با تابه های قدیمی واگنر و گریسولد از اوایل قرن بیستم ندارند که مردم آن را فتیش می کنند.
ممکن است مواد یکسان باشد، اما روش های تولید تغییر کرده است در قدیم تابههای چدنی را با ریختهگری در قالبهای ماسهای تولید میکردند و سپس سطوح سنگریزهای حاصل را صیقل میدادند تا صاف شوند.
چدن قدیمی تمایل به داشتن روکش ساتنی صاف دارد. در دهه 1950، با افزایش تولید و سادهتر شدن تولید، این مرحله نهایی پرداخت از فرآیند حذف شد. نتیجه؟ چدن مدرن آن سطح ناهموار و سنگریزه را حفظ می کند.
تفاوت بسیار جزئی تر از آن چیزی است که ممکن است فکر کنید تا زمانی که تابه خود را به درستی چاشنی کرده باشید، چدن قدیمی و مدرن باید سطح نچسب خوبی داشته باشند اما چدن مدرن شما هرگز به اندازه چیزهای قدیمی نچسب نخواهد بود.
غذای اسیدی می تواند با فلز واکنش نشان داده و باعث شود که زالو در غذای شما نفوذ کند و به شما طعم بدی بدهد و به طور بالقوه شما را به آرامی بکشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.